Comunicate de presa

Anunt Greentech nr. 8307_14/12/2015

“SC GREENTECH SA, titular al PUZ „Construire hală reciclare deseuri PET (parter înalt), anexă administrativă (P+1), alei pietonale si carosabile, utilități incintă, comuna Tintesti” amplasat în extravilan comuna Tintesti, jud. Buzău anunţă publicul interesat aupra depunerii primei versiuni a planului la A.P.M. Buzău în vederea obţinerii avizului de mediu.

Read more...

 
 

BERD, unul dintre cei mai importanți investitori străini în România, în vizită la fabricile Green Group

Buzău, 18 iulie 2014. Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), unul dintre cei mai mari investitori străini din România, a vizitat fabricile Green Group din județul Buzău. James Hyslop, șeful delegației BERD a apreciat eforturile angajaților români, precum și rezultatele obținute până în prezent. BERD a investit aproape 7 milioane de euro până acum în industria de reciclare din România, participând la realizarea Green Group, singurul parc integrat de reciclare a deșeurilor din România.

Citeste aici Comunicatul de Presa.

 
 

Sistemul de colecatre SIGUREC prezent în cadrul campaniei ExtravaCANza

Bucureşti, 02 iulie 2014. Asociaţia Alucro organizează şi în acest an campania ExtravaCANza, un eveniment care are ca scop responsabilizarea turiştilor de pe litoralul românesc. Noutatea acestui an o constituie prezența aparatulului inteligent de colectare SIGUREC, pus la dispoziţie de Eco Pack Management.

Citeste aici Comunicatul de Presa.

 
 

Prezentare video

 
Design Bureau