Proiect de reducere a emisiilor de CO2

Proiectul Greentech de reducere a emisiilor de CO2

produse

Greentech Buzău dezvoltă un proiect de reducere a emisiilor de CO2 cu ajutorul organizației internaționale Gold Standard, folosind metodologia Națiunilor Unite, revizuită recent în cadrul Convenției-cadru a Organizației Națiunilor Unite asupra schimbărilor climatice (UNFCCC): Recuperarea și reciclarea materialelor din deșeurile solide.

fabrica

În cadrul proiectului de reducere a emisiilor CO2, compania Greentech, prin obiectul de activitate de reciclare a deșeurilor din PET (Polietilenă tereftalat - plastic folosit pe scară largă pentru ambalaje), reduce consumul de energie care ar fi fost necesar pentru producerea de materiale plastice realizate din materii prime virgine, implicit emisiile de CO2 și emisiile de gaze cu efect de seră (GES).


Contribuții la sustenabilitatea mediului și dezvoltării locale

Proiectul Greentech de reducere a emisiilor de CO2 este în conformitate cu cerințele specifice ONU întrucat:
Contribuie la dezvoltarea durabila locală
Contribuie la condiții mai bune de lucru în regiune
Contribuie la o mai bună distribuire a veniturilor pentru a îmbunătăți dezvoltarea economică locală și regională
Contribuie la dezvoltarea capacității tehnologice interne, deoarece forța de muncă și mentenanta sunt furnizate pe plan intern, în țară
Crește oportunitățile de angajare în zona în care se află proiectul
Contribuie la integrarea regională și la conexiunea cu alte sectoare
Contribuie la fondurile locale ale municipalităților pentru asigurări sociale, cum ar fi fondurile de sănătate și de pensii
Contribuie la dezvoltarea comunității locale și sociale

Efectele schimbărilor climatice

climat1

Astăzi ne confruntăm la fiecare pas cu schimbările climatice – secete si inundatii, temperaturi extreme, suprafațe agricole afectate, precum și restrângerea habitatelor plantelor și animalelor.

climat2

Oamenii de știință documentează efectele acestor schimbări și alte modificari legate de schimbările climatice, care rezultă în mare parte din încălzirea globală provocată de oameni și ne afectează deja viața de zi cu zi.


Prin utilizarea tehnologiilor inovatoare de reciclare a deșeurilor din PET, compania Greentech promovează soluții sustenabile cu beneficii pentru mediul înconjurător și contribuie la reducerea emisiilor de CO2 din regiune.
Pentru mai multe informații despre proiectul de reducere a emisiilor de CO2 realizat de Greentech prin reciclarea maselor plastice, vă rugăm să ne sunați la numarul 0727 777 795 sau să ne trimiteți un e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .